Despre Counter-Strike

De ce merită să descărcați CS 1.6 chiar acum

Counter Strike 1.6 este o adevărată legendă care a apărut în 2003 și a aruncat imediat în aer industria mondială a shooter-urilor! Jocul a câștigat instantaneu popularitate, a devenit flagship-ul turneelor ​​profesionale, fiecare școlar și elev a vorbit despre el, care și-a petrecut nopți nedormite în cluburi de internet de pe străzile din spate ale hărților precum cs_mansion, cs_assault și de_dust2 favorit al tuturor.

Cea mai simplificată grafică și nimic de prisos – aceasta este ceea ce atrage zeci de mii de oameni chiar și după aproape 20 de ani de la lansarea oficială a „contra”. Pentru a vă bucura de joc, trebuie doar să descărcați CS 1.6 gratuit de pe site-ul nostru, să instalați, să rulați și să mergeți la unul dintre serverele prezentate în căutare (Find Servers).

Majoritatea gamerilor vin sau revin la vechiul Counter-Strike 1.6 și din cauza împușcării ideale din punctul de vedere al fizicii zborului gloanțelor. Poate părea dificil pentru începători, dar după câteva zeci de ore de practică va fi posibil să se obișnuiască. Dacă în alte shootere poți ține apăsat butonul stâng al mouse-ului și ucizi cinci inamici simultan, atunci în Counter Strike 1.6 trebuie să găsești un echilibru între tragerea cu un „clip” și împușcarea cu cartușe simple.

Astăzi, pentru CS 1.6, se creează o mulțime de completări și actualizări, se îmbunătățesc texturile (de exemplu, în ansamblul nostru de CS 1.6 HD), se desenează modele și arme originale (ansamblul CS 1.6 cu modele este perfect), „Erorile” clientului sunt remediate, se îmbunătățește protecția împotriva fraudelor și a altor programe malware (software). Toate acestea se realizează datorită popularității incredibile a counter, deoarece versiunea originală online actuală a Counter-Strike 1.6 în întreaga lume ajunge la peste 450.000 de oameni zilnic (date oficiale). Acesta este mai mult de 80% din jocurile online moderne !!!

Servere și mod-uri în CS 1.6

Dacă decideți să descărcați versiunea clasică (originala) de pe portalul nostru www.download-cs16.com, asigurați-vă că accesați unul dintre serverele situate în meniul Internet. Există peste 40 de servere selectate cu diferite modificări ale jocului, cum ar fi:

  1. Servere clasice cu 32 de sloturi , unde părțile sunt împărțite în teroriști și contrateroriști (forțe speciale). Sarcina principală a primului care a pus și detonat o bombă în timpul alocat, sarcina forțelor speciale este să nu permită teroriştilor să-și atingă scopul. Astfel de servere sunt cât se poate de apropiate de versiunea clasică a cc 1 6, unde toată lumea este egală și nimeni nu are niciun avantaj, precum și parașute și alte „bunătăți” care lipsesc în versiunea pură a contorului.
  2. Server public cu 32 de sloturi . Gameplay-ul și scopul jocului sunt aceleași ca pe serverul clasic, dar pe „public” există îmbunătățiri precum parașute, arme de aur, modele unice de jucători, sisteme de realizare și misiune pentru fiecare jucător în parte, sisteme de rang și rang și mult, mult mai mult! Tot pe serverele publice puteți găsi hărți unice cu texturi HD.
  3. Zombie mod mod (BioHazard) – contra modificare, în care inițial toți jucătorii sunt oameni reali. Totuși, după un anumit timp de la începutul rundei (10-15 secunde), unul dintre jucători „se infectează” și devine un zombi. Scopul lui este să infecteze cât mai mulți oameni „muritoare”. Sarcina oamenilor este să supraviețuiască pentru un anumit timp. Pentru a face acest lucru, se pot ascunde în case, clădiri și pot pune ambuscade. Doar prin acțiuni coordonate de echipă oamenii pot rămâne în viață. La sfârșitul rundei, începe una nouă, în care se infectează și o „persoană” aleatorie. Foarte interesant mod, recomanda portalul nostru!
  4. Zombie mod server (modificat) – exact același joc ca în clasicul biohazard. Cu toate acestea, pe serverele modificate, fiecare dintre jucători are o serie de avantaje și oportunități – să aleagă clasa persoanei/zombiului său, să cumpere arme speciale, să aibă diverse îmbunătățiri și multe, multe altele. Și toate acestea sunt implementate pe motorul counter-strike 1.6!
  5. Pistoale cu laser . Un mod în care scopul jucătorilor este să omoare cât mai mulți adversari. Pentru a face acest lucru, ei pot cumpăra și instala capcane și arme speciale, care provoacă, de asemenea, daune adversarilor. Făcând acest lucru, ei trebuie să distrugă sau să captureze arme similare inamice pentru a avea un avantaj mai mare!
  6. Server Jail-Break – Un mod unic care nu are analogi în niciun alt joc. Toți jucătorii sunt împărțiți în prizonieri și supraveghetori. Scopul gardienilor este să bată joc de prizonieri în toate modurile posibile și să păstreze ordinea. Scopul prizonierilor este să declanșeze o revoltă și să omoare toți paznicii (recomandăm să joci pe acest server 83.222.116.251:27015).
  7. Serverele DeathRun nu dispun de împușcarea și uciderea obișnuite de inamici. Scopul principal al modului este de a depăși toate obstacolele și capcanele și de a fi primul care atinge obiectivul – un terorist. Haide și termină
  8. Servere CSDM și HSDM unde nu trebuie să așteptați până când toți adversarii și colegii de echipă mor. Reapari de îndată ce ești ucis – la celălalt capăt al hărții. Serverele sunt perfecte pentru cei care au puțin timp să se joace sau care doresc să-și exerseze abilitățile de tragere
  9. Server GunGame (GG) – foarte asemănător cu DeathMatch și este o modificare a acestuia. Diferența față de modul standard DeathMatch este că în „GunGame” nu există nicio alegere de arme, jucătorul trebuie să câștige puncte pentru a obține una mai puternică. Acest mod folosește cărți mici speciale. La începutul jocului, fiecare jucător primește prima sa armă – acesta este un pistol Glock 18. Pentru a obține următoarea armă, mai puternică, trebuie să treci la un nivel superior, iar acest lucru se realizează prin câștigarea unui anumit număr de puncte. , implicit – 4 puncte pe nivel. Un punct – un fragment. Sau ucideți inamicul și obțineți imediat un nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *